FEEL THE HEAT. 
Huidhonger, is een term die in het begin van de corona periode naar boven kwam. De behoefte aan aanraking. Mensen missen warmte en eenzaamheid kruipt naar binnen. Door dit gemis is dit idee ontstaan. Wat als je de warmte niet alleen kan voelen maar ook kan zien? 

Feel the Heat bestaat uit een paspop waar je meerdere animaties op kunt projecteren. Als interactief onderdeel kunnen de mensen die ernaar kijken zelf op het knoppen display de animaties aanklikken, dit gaat gepaard met muziek. Het tweede deel van het project bestaat uit een 360 video die je kunt bekijken met een VR-bril. In deze video zie je een live band spelen en jij  staat hier midden in. De muziek die je hoort staat in 8d audio. Dit is muziek dat zo gemixt is dat je de muziek om je hoofd heen hoort bewegen met een extra reverb, waardoor je nog meer de illusie krijgt dat je daar echt bent. 
Bij dit concept hebben we geprobeerd een samenhangende serie producten te maken. Waaronder T-shirts, stickers, posters en een booqi (zie onderstaande foto's).
Dit project is nog niet AF!
We hebben nog heel erg veel goeie concepten liggen (o.a. zichtbaar warmte afgeven aan je omgeving), waar we nog niks mee hebben kunnen doen door gebrek aan kennis en contacten. 
Maar heb jij verstand van VR en/of After Effects je ziet dit en vindt het super cool? Neem dan vooral contact op dan kunnen we dit idee, deze opzet, omtoveren in een nog gaver product.

Feel the Heat Poster 1
Feel the Heat Poster 1
Feel the Heat Poster 2
Feel the Heat Poster 2
Stickers
Stickers
Stickers
Stickers
Knoppen Display
Knoppen Display
T-shirt Front
T-shirt Front
T-shirt Back
T-shirt Back
Sticker
Sticker
Booqi
Booqi
Concept
Concept
Brainstorm
Brainstorm
Concept
Concept
Schets
Schets
Back to Top